Моз Назвало Критерії Переходу На Дистанційне Навчання

Я прошу батьків, які наполягають на відкритті шкіл, відповідально і з розумінням поставитися до заходів безпеки, що запроваджує міська влада. Далеко не всі сьогодні легко і без наслідків хворіють на коронавірус», – наголосив Віталій Кличко. З 30 жовтня Львів перебуває в червоній зоні епідемічної небезпеки, тому було прийнято рішення з 1 листопада відправити школярів на дистанційне навчання. Раніше, з 18 жовтня, у Львові суттєво посилили карантин, а учнів міських шкіл відправили на канікули до 30 жовтня включно. “Червоний” рівень епідемічної небезпеки (високий рівень захворюваності). Відвідувати заклади освіти заборонено всім, крім вихованців садочків, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів шкіл за умови, якщо в закладі вакциновано щонайменше 80% персоналу.

коли студенти виходять на навчання після карантину 2021

Кожен з педагогічних працівників отримав по 25 тисяч гривень. «Сьогодні в столичних лікарнях перебувають eighty five дітей із коронавірусом та підозрою на захворювання. Такої кількості дітей в лікарнях не було в усі попередні хвилі вірусу! Екзаменаційні сесії мають відбутись відповідно до графіків та розкладів, затверджених закладами.

У Києві На Дистанційному Навчанні Перебувають 19 Шкіл Та Понад 4 Тисячі Класів

Для інших здобувачів освіти навчання відбувається в інших формах, у тому числі дистанційно. В РНБО вважають, що в усіх школах України з понеділка повинні початися канікули. Виключення можуть бути учні 1-4 класів, пише 0372.ua. За його studmp словами, через звернення Апарату РНБО у Міносвіти ухвалили рішення з понеділка більші… У понеділок старшокласники Львівщини мають повернутися в школи На Львівщині зменшується захворюваність серед дитячого населення на COVID-19.

  • Помаранчевий рівень – встановлюється після жовтого і свідчить про ускладнення епідемічної ситуації.
  • Керівник управління шкільної та дошкільної освіти Юрій Кононенко розповів, що школи можуть проводити святкові лінійки 1 вересня.
  • Використання матеріалів сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на Львівський портал.
  • Станом на 21 січня 2022 року 2 дози щеплення отримали 92% працівників закладів освіти.